0577 - 46 23 07
menu

Deurklink zwart

Kiezen voor zwart deurbeslag betekent kiezen voor stijl. Met een zwarte deurklink in uw hand heeft de eerste kennismaking met het interieur al plaatsgevonden. Een deurklink geeft namelijk als geen ander een voorproefje van de sfeer in de achterliggende ruimte. Ons zwarte deurbeslag past perfect thuis in een moderne, stijlvolle woning. Het is heel goed te combineren met zwarte meubels of zwarte accessoires. Ook op industriële deuren steelt een zwarte deurkruk de show!


1921 mz kruk/ rozet
1921 MM80 deurkruk op rozet, mat zwart
MM80 deurkruk op rozet 51x6 mm
Finish : Mat zwart
Lifestyle : Design
  • Levertijd: 8 weken
€ 168,57 incl. BTW per paar
1971 mat zwart kruk/ rozet
1971 Coupé deurkruk op rozet, mat zwart
Coupé deurkruk op rozet 51x6 mm
Finish : Mat zwart
Lifestyle : Design
  • Levertijd: 8 weken
€ 181,62 incl. BTW per paar

Zwart deurbeslag op maat

Komt uw woning het beste tot zijn recht met soepele, ronde vormen of hebt u liever strakke, rechte lijnen? Zoekt u volledig zwart deurbeslag of houdt u van een eiken whitewash op de handgreep? Onze producten hebben voor elk wat wils. Doordat het deurbeslag van GPF bouwbeslag een hoge buitenkwaliteit poedercoating en een UV-werende laag heeft, blijft de kleur perfect behouden. Dankzij de voelbare structuur geniet u van extra grip, maar veel deurklinken uit de zwarte collectie zijn ook verkrijgbaar in egaal zwart. Dat biedt extra gemak met schoonmaken!

Industriële deur met zwarte deurklink

De trend van industriële deuren kent veel zwart, smalle deurstijlen en grote glaspartijen. Een perfecte combinatie met onze zwarte deurklinken! Op een zwarte deur gaat de deurkruk op natuurlijke wijze op in het geheel, volledig in stijl met de vormen van de deur.

De geschiedenis van RVS

De basis van het zwarte deurbeslag van GPF bouwbeslag is roestvast staal. De Engelsman Harry Brearley staat bekend als de uitvinder van RVS. Hij kreeg aan het begin van de 20e eeuw de vraag om een beter materiaal te maken voor de vuurwapens en kanonnen in de wapenindustrie. Brearley bedacht de combinatie van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Daarbij is een goede verhouding tussen deze vier ingrediënten heel belangrijk om een kwalitatief product te krijgen. Op 13 augustus 1913 werd uiteindelijk het eerste roestvast staal gegoten.