0577 - 46 23 07
menu

Zwart veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging: stoer en solide

Zwart veiligheidsbeslag is een echte eyecatcher! Het beslag heeft een stoer, modern karakter en is uitgerust met kerntrekbeveiliging: de beste bescherming tegen inbraak. Vanaf nu zijn zwarte veiligheidsschilden beschikbaar binnen deze bijzondere collectie van GPF bouwbeslag.

Inbreker

Nieuw: het zwarte veiligheidsschild met kerntrekbeveiliging

Naast vierkante en ronde veiligheidsrozetten in de kleur zwart, zijn zwarte veiligheidsschilden aan het assortiment van Ten Hulscher toegevoegd. Kies ook voor een veiligheidsproduct met ijzersterke pluspunten:

- solide beveiliging door kerntrekbeveiliging;
- SKG*** kwalificatie, dus optimale inbraakwering;
- keurmerk Nationale Beveiligingsrichtlijn;
- Politie Keurmerk Veilig Wonen;
- sterke poedercoating met voelbare structuur;
- zware kwaliteit door massief RVS;
- stijlvol design.

Bekijk het assortiment zwart veiligheidsbeslag

Kerntrek zwart veiligheidsschild    Overige schilden

Het veiligheidsbeslag van uw keuze

Het unieke concept GPF CombiVari geeft u de mogelijkheid om zelf het veiligheidsbeslag van uw keuze samen te stellen. U krijgt de vrijheid om elk onderdeel van het beslag te bepalen: van de voordeurknop tot de keuze voor een rozet of schild en de uitvoering daarvan. In slechts drie stappen bent u de designer van uw eigen veiligheidsbeslag. Een interactieve uitdaging!

Lees meer over GPF Combivari

AFB. 4 - Zwart veiligheidsbeslag

Kies voor zwart deurbeslag in uw gehele woning

Zwart veiligheidsbeslag leent zich als geen ander voor een karakteristieke buitendeur. GPF bouwbeslag biedt u de mogelijkheid om deze stoere lijn door te trekken in uw interieur. Het grote assortiment zwart RVS bevat onder andere deurkrukken, rozetten, schilden, meubelgrepen en -knoppen. Daarmee wordt elke deurkruk in uw huis een bijzonder onderdeel van het geheel.

Lees meer over zwart deurbeslag